*á.š DAC-B. Bystrica - Guľa: "Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot" | DAC

DAC-B. Bystrica - Guľa: "Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot"

Döcögős kezdés után a DAC 3:0-ra legyőzte vasárnap az újonc Banská Bystrica együttesét a Fortuna Liga alapszakaszának 5. fordulójában. Edzői értékelések:

DAC-B. Bystrica - Guľa: "Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot"
Fotók: Cséfalvay Á. András - további képekért kattints!

Adrian Guľa (DAC 1904): „A mérkőzés elején hiányzott a játékunkból a pontosság és az intenzitás. A második játékrészben viszont magasabb fordulatszámra kapcsolt a csapat. A Besztercebánya egyéni teljesítmények vagy pontrúgások után került helyzetbe, de gólig nem jutott. Ötvédős rendszerben játszottak, három középső védővel, de jól reagáltunk erre a felállásra. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk. Örülök, hogy nem kaptunk gólt, és hogy Krstović is ismét betalált. 2:0 és 3:0 után már inkább a nézőknek próbáltak játszani a fiúk, és elmaradt az a bizonyos gyilkos ösztön. Ezzel együtt nagyra értékeljük a győzelmet. Gratulálok a csapatnak, a szurkolóknak pedig köszönöm az egész meccsen át tartó kitartó buzdítást.”

Michal Ščasný (Banská Bystrica): „Nehezen értékelem a találkozót, hiszen 3:0-s vereséget szenvedtünk. A Dunaszerdahelynek megvan a maga minősége. A végeredményt és a játékunkat is nagyban befolyásolta az első félidő utolsó másodpercében kapott szabadrúgásgól. A második játékrészben megmutatkozott a hazaiak hatalmas ereje. A DAC-nak kiváló csapata van, melyet egy kiváló edző irányít egy fantasztikus stadionban. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, és ez be is igazolódott. A játékosaimnak hálával tartozom a bátor fellépésért, de olyan eredmény született, amilyen. Nem keresek kifogásokat, a DAC megérdemelten győzött, mi pedig megyünk tovább.” 


(dac1904.sk)