DAC: Az első három edzőmeccs időpontja

Ismert az Inter, az Olomouc és a Gyirmót elleni felkészülési mérkőzések kezdési időpontja.

A DAC január 10-én, szerdán kezdte meg a téli alapozást. Az első edzőmérkőzésre pontosan egy hetet kell várni, ezt jövő szerdán abszolválja a Rossi-legénység. Az év első ellenfele az egykori pozsonyi sikercsapat, a jelenleg II. ligás Inter lesz. A találkozót 2018. január 17-én, 12 órától az Akadémián rendezik.

A sárga-feketék elleni összecsapás mellett a jövő héten egy további felkészülési mérkőzés is vár a DAC-ra. Szombaton, január 20-án 14 órától a cseh élvonal újonca és őszi bronzérmese, a Sigma Olomouc vendégszerepel a DAC-Akadémián.

A törökországi edzőtáborba való utazás előtt a csapat még egy találkozót játszik, ezen az NBII-es Gyirmóthoz látogat. A két sárga-kék gárda január 24-én, szerdán 11 órától csap össze Győr elővárosában. A pontos helyszín az időjárási viszonyoktól függően lesz kijelölve.

A későbbiekben még további öt előkészületi mérkőzés vár a DAC-ra, ebből négy Törökországban. A tavaszi idény előtti főpróbán, 2018. február 10-én, 14:00-kor a Zalaegerszegi TE látogat Dunaszerdahelyre.

fcdac.sk