*á.š Csütörtök délutánig tart a regisztráció a DAC-Ružomberok bajnokira | DAC

Csütörtök délutánig tart a regisztráció a DAC-Ružomberok bajnokira

Csütörtök 15 óráig jelentkezhetnek a standard szezonbérlet tulajdonosai a szombati DAC-Ružomberok bajnoki mérkőzésre, akik között 350 standard (nem VIP) belépőt osztanak ki.

Csütörtök délutánig tart a regisztráció a DAC-Ružomberok bajnokira
Fotó: Cséfalvay Á. András - archív

2020. szeptember 1-től lépett érvénybe a sport, kulturális, közösségi vagy egyéb tömegrendezvények 1000 fő feletti szervezését tiltó rendelet. A megszorítás egyelőre csak szeptember hónapban van érvényben, ami azt jelenti a DAC-szurkolók számára, hogy a DAC-Ružomberok és a DAC-Trenčín Fortuna ligás mérkőzéseken maximálisan 1000 személy lehet jelen, beleértve a mérkőzés szervezői stábját, csapatokat stb.

A klub vezetőségének döntése alapján az érvényes 1000 fős keretet a mérkőzés szervezői stábján felül a szurkolóknak az alábbiakban határozza meg:

  • 350 belépőt ajánl fel a standard (nem VIP) szezonbérlettel rendelkezők számára
  • a fennmaradó helyek a Skybox és a VIP bérletek tulajdonosai között kerülnek szétosztásra

"Legnagyobb sajnálatunkra nem engedhetjük be az összes drukkert, azonban fontosnak tartjuk, hogy egy kis szerencsével minden bérletesünknek meg legyen az esélye bejutni. Az említett 350 standard (nem VIP) belépő elosztására létrehoztunk egy online regisztrációs felületet, ahol minden 2020/2021-es szezonban érvényes, standard típusú bérlettulajdonosunk regisztrálni tud, aki részt szeretne venni a mérkőzésen" - olvasható a DAC hivatalos weboldalán.

Regisztrálni 2020. szeptember 8., kedd délelőtt 10:30 órától 2020. szeptember 10., csütörtök 15:00 óráig lehetséges.

2020. szeptember 11-én, pénteken 10:00 órakor 175 szerencsést sorsolnak ki, akik számára páros, azaz 2 főre szóló belépőt biztosítanak a szombati DAC-Ružomberok összecsapásra. Így a nyertesek egy közeli személy társaságában látogathatnak ki a mérkőzésre.

A sorsolásban való részvétel feltétele, hogy megtörténjen a regisztráció az online felületen, valamint a regisztráló személy rendelkezzen érvényes bérlettel.

A jelentkezési űrlapot pontosan és hiánytalanul szükséges kitölteni, ügyelni a két résztvevő személy pontos nevének megadására, hiszen ezen nevek kerülnek fel a vendéglistára, amely feljogosítja őket a MOL Arénába történő belépésre. Az előírások értelmében csak a vendéglistán szereplő szurkolók léphetnek be a stadionba.

A nyerteseket az űrlapon megadott e-mail címen értesítik pénteken. A sorsoláson, illetve mérkőzésen való részvétel nem befolyásolja az esetleges jövőbeli kártalanítás mértékét.

"Amíg a nézőszámra vonatkozó jelenlegi megszorítások továbbra is érvényben maradnak, a következő hazai találkozókon is hasonló elvet alkalmazunk, egy alkalmas belépők árusítására nem kerül sor. A Skybox és VIP bérletek tulajdonosait az általuk megadott elérhetőségen keresztül értesítjük a belépés lehetőségeiről" - írják.


(dac1904.sk)