*á.š Bölöni László válthatja Németh Antalt a DAC-nál? | DAC

Bölöni László válthatja Németh Antalt a DAC-nál?

A Nemzeti Sport információja szerint a szombati, Szered elleni vereség után menesztette posztjáról Németh Antal vezetőedzőt a DAC, és már azt is tudni, ki érkezhet a helyére.

Bölöni László válthatja Németh Antalt a DAC-nál?
Németh Antal feláll a kispadról? (Fotó: Cséfalvay Á. András)

Hivatalosan nem megerősített információnk szerint a klubnál valóban edzőváltásra kerül sor, és az új mestert várhatóan a keddi edzésen mutatják be a csapatnak.

A DAC 14. forduló után az ötödik helyen áll a DAC a Fortuna Ligában, a legutóbbi két meccsén viszont kikapott, a kupából pedig már korábban kiesett. A Nemzeti Sport úgy értesült, a rossz idénykezdés miatt a klub vezetése lecseréli a csapat vezetőedzőjét. 

Két konkrét név is felmerült, az egyikük a marosvásárhelyi születésű Bölöni László, akit már tavaly májusban, Helder Cristovao menesztése után is hírbe hoztak a DAC-cal, akkor viszont éppen az a Németh Antal érkezett, aki a jelek szerint most távozik. Bölönit megkérdezte erről a Nemzeti Sport is, ám nem kívánta kommentálni az értesülésüket. Mindenesetre Bölöni az elmúlt hetekben járt Dunaszerdahelyen.

A másik név, aki a Nemzeti Sport szerint felmerült, Joao Janeiróé, a portugál edzőnek azonban 2023-ig szerződése van a magyar bajnokság Kisvárdával. 

(Nemzeti Sport)