*á.š Atromitosz-DAC - Hyballa: "Négy meccsen nyolc gólt kaptunk, ami túl sok a harmadik körbe jutáshoz" | DAC

Atromitosz-DAC - Hyballa: "Négy meccsen nyolc gólt kaptunk, ami túl sok a harmadik körbe jutáshoz"

A DAC 2:3-as vereséget szenvedett az Atromitosz elleni visszavágón, így a sárga-kékek 3:5-ös összesítéssel búcsúztak az Európa-ligától. Edzői értékelések:

Atromitosz-DAC - Hyballa: "Négy meccsen nyolc gólt kaptunk, ami túl sok a harmadik körbe jutáshoz"
Fotó: Cséfalvay Á. András - archív

Peter Hyballa (DAC): „Gratulálok az Atromitosznak a továbbjutáshoz. Elmondhatom, hogy az első 15 percben jól játszottunk, de aztán könnyelmű gólt kaptunk: az ellenfél játékosa azt csinált, amit csak akart a négy védőnk között. Ezt követően egy olyan szituáció történt, amelyről vitatkozhatnánk, hogy mennyire Oravec vagy más hibája. A félidőben tehát 0:2-re veszítettünk. A második játékrészben történtek változások. Büszke vagyok a játékosaimra azért, amit a második félidőben mutattak. Négy meccsen nyolc gólt kaptunk, ami túl sok a harmadik körbe jutáshoz. Büszke vagyok a fiatal csapatomra, amely megtett mindent a továbbjutásért.“

Yannisz Anasztasziou (Atromitosz): ”Nem voltam elégedett mindennel, amit ma bemutattunk, de a legfontosabb, hogy továbbjutottunk. Az első félidőben több jó helyzetünk is volt, hogy megszerezzük a harmadik gólt, de nem éltünk a lehetőségekkel. Ezekben a pillanatokban hiányzott a megfelelő koncentráció, amin javítanunk kell. Mondtam a játékosoknak az öltözőben, hogy mindig a lefújás pillanatáig kell összpontosítani. Az ellenfél mindkét meccsen veszélyes volt és erős. Öt gól esett, és a nézők remek futballt láthattak.”


A mérkőzés:

Atromitosz FC - FC DAC 1904 3:2


fcdac.sk