1200 belépőjegyet biztosított a DAC szurkolóinak a Ferencváros

A mai naptól lehet belépőjegyet vásárolni a vendégszektorba szerdai Fradi-DAC felkészülési mérkőzésre.

A nyári felkészülési időszak második mérkőzésén a DAC június 30-án, szerdán 18:00 órától a Ferencváros ellen lép pályára, méghozzá a budapesti csapat otthonában, a Groupama Arénában.

A hazai klub 1200 belépőjegyet biztosított a DAC szurkolóinak a vendégszektorba. Ezek értékesítése a DAC store-ban zajlik, a következő időpontokban: június 28., hétfő 10:00-18:00, június 29., kedd 10:00-18:00, június 30., szerda 10:00-12:00 (meccsnap). A belépőjegyek árusítása közvetlenül a mérkőzés előtt a vendégszektor bejáratánál folytatódik. A belépőjegy ára egységesen 10,- euró minden korosztálynak.

A stadion beléptető kapui két órával a találkozó kezdete előtt, 16 órakor nyitnak.

A belépés csak a következő igazolványok egyikének a felmutatása után lehetséges:

  • A vendégszektorba történő belépéskor a szervező elfogadja a Szlovákiában által kiadott védettségi igazolványt; ennek felmutatása egy fényképes személyazonosító igazolvánnyal, illetve az érvényes belépővel egyetemben jelent belépést.
     
  • A szervező elfogadja a magyar védettségi igazolványt is, amennyiben a vendégszektorba jegyet váltó személy azzal rendelkezik.
     
  • Védettségi igazolvány nélküli személyek esetében kizárólag a vendégszektorba történő belépés lehetséges a mérkőzés kezdési időpontjához képest legkésőbb 72 órával elkészült hivatalos PCR teszt bemutatásával is. A gyorstesztet azonban nem fogadják el.
     
  • A vendégszektorban a kiskorúak számára nem kötelező a védettségi igazolás, a belépésük azonban kizárólag nagykorú védett kísérővel lehetséges.

(dac1904.sk)