Vandálok rongálták meg Dunaszerdahelyen a DAC labdarúgójának luxusautóját

Dunaszerdahelyen vandálok rongálták meg a DAC csatárának, Erik Pačindának az autóját.

Vandálok rongálták meg Dunaszerdahelyen a DAC labdarúgójának luxusautóját
Forrás: Pluska/Facebook

Pénteken kellemetlen meglepetésben volt része a labdarúgónak, mikor meglátta luxusautóját. „Reggel a barátnőm munkába akart menni az autóval, de meg sem tudott vele mozdulni. Az autó mind a négy kerekét kiszúrták” – mesélte Pačinda, aki már a hét elején is használhatatlan állapotban találta autóján az egyik kereket. „Először történt velem hasonló, nagyon meglepett a dolog” – tette hozzá a labdarúgó.

„Soha senkivel nem volt problémám, így nem lehet szó bosszúról” – mondta Pačinda, aki az esetleges szurkolói bosszún is elgondolkodott. „Nem hiszem, hogy elégedetlen szurkolók követték volna el. Jól állunk a bajnokságban, veretlenségi szériát húzunk” – tette hozzá Pačinda.

Pačindát nagyon bántja, hogy ő és autója valakinek szálkát jelent a szemében. „Jártam a rendőrségen. A ház tulajdonosától, ahol lakom, megkaptam a biztonsági kamerák felvételeit is, melyeken két személyt lehet látni az autóm mellett. A nyomozóknak minden a kezükben van. Beszéltem olyan emberekkel is, akik jobban ismerik Dunaszerdahelyt, így bízom benne, hogy megtalálják a felelősöket” – mondta a labdarúgó.

Az autón több száz eurós kár keletkezett, így Pačinda kénytelen más autót használni, amíg Mercedese szervizben van.

pluska.sk/para