Melyik volt az ősz legjobb DAC-fotója?

Szavazzon a Fortuna Liga őszi idényének legszebb DAC-fotójára, és nyerjen két belépőt a Senica elleni hazai mérkőzésre, továbbá jelentkezzen be a sok érdekes díjért folytatott sorsolásba is! Az FC DAC 1904 Facebook profilján megtalálható a négy fotóalbum közül az első.

Melyik volt az ősz legjobb DAC-fotója?
Fotó: fcdac.sk

A Fortuna Liga hatodik, tizenkettedik és tizenkilencedik fordulója után nyilvánosságra hozzák a kiválogatott fényképeket, amelyekre „lájkolás” (mindig csak egy fényképet jelöljön meg) formájában lehet szavazni a Facebookon. A legtöbb „kedveléssel” rendelkező fénykép bekerül Az ősz legjobb DAC-fotója verseny döntőjébe.

A hatodik, a tizenkettedik és a tizenkilencedik forduló után minden alkalommal három nyertest sorsolnak ki, akik a kiválasztott mérkőzésekre szóló belépőt nyernek. Legközelebb a Senica elleni találkozó lesz ilyen (2017.09.20. 19:00 - MOL Aréna).

Az élvonal őszi idénye és a végső szavazás befejeztével a három legkedveltebb fényképből ugyanezzel a módszerrel kiválasztásra kerül a legjobb, majd ezt követően kisorsolják a következő értékes díjak győzteseit.

1. díj - ötórai tea kedvenc DAC- játékosával a nyékvárkonyi Amade Château hotelben

2. díj - degusztációs menü a Villa Rosa étteremben

3. díj - a DAC aláírt meze

A verseny egyetlen feltétele, hogy a résztvevőknek mind a négy szavazásba be kell kapcsolódniuk (mindig csak egy fényképet kedveljenek). 


(fcdac.sk)