Látványos kísérőprogrammal készülnek a hazai szurkolók a DAC-Slovan mérkőzésre

Megéri időben érkezni a szombati DAC-Slovan rangadóra. Íme, egy kis ízelítő a kísérőprogramból.

Látványos kísérőprogrammal készülnek a hazai szurkolók a DAC-Slovan mérkőzésre
Fotó: fcdac.sk

Több okból is megéri időben érkezni a szombati rangadóra: nemcsak a nagy érdeklődés, valamint a beléptetésnél várható biztonsági ellenőrzések okozta fennakadás elkerülése végett, hanem a gazdag kísérőprogram végett is.

A stadion kapui két órával a kezdés előtt, 13.30-kor nyitnak. A forgóajtók közelében, a lelátók alatt már ekkortól arcfestést és hajszínezést szerveznek, és az így „megjelölt“ szurkolókat a derbi alatt a csapat fotósai fogják keresni. A jövő hét folyamán verseny indul: a legjobb maszk néven, a szurkolói szavazás legjobbjai értékes nyereményeket kapnak.

A szombati mérkőzés felvezetése során ezúttal sem hiányozhat a névsorolvasási show és a Nélküled sem, illetve rendhagyó koreográfiával készül a fanklub is.

A DAC-Slovan mérkőzés alkalmával is nyitva tart majd a hivatalos FANSHOP sátor, és minden 8 ill. 6 eurós belépőjegyhez jár egy ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó), amelyet a stadion bejáratainál igényelhetnek.

Visszatér a 15 ezres lövés!

A félidőben a DAC Arénába látogat a „15 ezres lövés a Fortuna Ligával“ elnevezésű verseny. Ezért a szép összegért három szurkoló is megküzdhet.

A Fortuna Liga tavaszi idényében ÚJ szabályokkal tért vissza a versengés, és bárki részt vehet benne, aki kilátogat a holnapi rangadóra. Mindössze annyi a teendő, hogy még a találkozó előtt meg kell találni a Fortuna dresszébe öltöztetett csinos hoszteszeket, válaszolni egy egyszerű kérdésre, és a mérkőzés 15. percéig kisorsolnak három szerencsést, akik versenyre kelhetnek a részesedésükért a 15 ezres lövésből.

A sikeres versenyző, aki a tizenhatos vonaláról elvégzett öt próbálkozásából legalább egyszer betalál a kapun elhelyezett kosárba, azonnal 500 euróval gazdagodik, ráadásul részesedik a 15 000 euróból is, mely a Fortuna Liga 2016/17-es évadjának 33. fordulóját követően kerül szétosztásra a sikeres versenyzők között. A sikertelen próbálkozók a Fortuna által felajánlott 30 euro értékű fogadási kredittel lesznek gazdagabbak.Fotó: fcdac.sk

Fejenként 15 ezer eurót nyert két DAC-drukker, akik az októberi DAC-Zsolna bajnoki szünetében betaláltak a kapu közepére felakasztott zsákba.


(fcdac.sk)