FC DAC 1904: Hárompontos szép ajándék a szurkolóknak

Marin Ljubičić, a DAC horvát légiósa értékeli a szombati sikeres évbúcsúztatót, valamint az őszi idényt – írja az fcdac.sk.

FC DAC 1904: Hárompontos szép ajándék a szurkolóknak
Fotó: fcdac.sk

„Nehéz találkozón vagyunk túl, de az őszi szezon zárómérkőzésén mindenki győzni szeretne odahaza. Nekünk ez sikerült is, így a három pont formájában szép ajándékot adtunk a szurkolóinknak” – mondta a DAC 28 éves középpályása. A csapat a kilencedik helyen zárta az őszt. 

„Az új vezetőedző érkezéséig nehéz helyzetben voltunk, mostanra azonban már rendeződtek a dolgok, és a táblázaton is lépkedünk felfele. Ha megnézzük a csapat legutóbbi teljesítményeit, akkor jó érzés tölthet el minket.”

Ljubičić 14 bajnokin lépett pályára az aktuális idény első részében. A saját teljesítményeire irányuló kérdésre így felelt: „Minden labdarúgó szeretne mérkőzésről mérkőzésre javulni. Ha győzünk, az annak köszönhető, hogy mindenki mindent beleadott. Ha el akarok valamit érni a pályafutásom során, akkor folyamatosan javulnom kell.“

A horvát légiós idén is odahaza, Metkovicben tölti a karácsonyi ünnepeket, családi körben. „Az őszi idényzárót követően hazautaztunk. Nincsenek komolyabb terveim, főleg pihenni fogok. És mivel elég ritkán jutok haza, nem készülök sehova sem, hiszen odahaza megvan mindenem. Ezúton szeretnék minden DAC-szurkolónak és a klub alkalmazottjainak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni. Remélem, minden vágyuk teljesül. Bízom benne, hogy egészségesek és szerencsések lesznek, és az új évben minden egy picit még jobb lesz” – tette hozzá év végi kívánságát a Hajduk Splitben nevelkedő játékos.


fcdac.sk